Sigrid Stam - Haptotherapie


Nicolaes Maesstraat 2 - Unit 216 C 1506 LB Zaandam
06 44570201 Klik om te bellen

Over Sigrid Stam - Haptotherapie

Luisteren naar je lichaam. Stilstaan bij wat je voelt. Haptonomie verbindt verstand met gevoel, het helpt je te voelen wat je lichaam je vertelt.

Met veel plezier werk ik als Haptotherapeut in Zaandam. Dit doe ik vanuit mijn praktijk aan de Nicolaes Maesstraat in het monumentale schoolgebouw 'De Juliana'.

Bewust voelen en het gevoelsleven ontwikkelen is voor mij inmiddels een reis van twintig jaar. Als haptotherapeut breng ik mensen weer in contact met zichzelf en in contact met hun omgeving. Voelen is voor iedereen een eerste natuur, maar is veelal een tweede natuur geworden.

Vanuit mijn eigen ervaring en paramedische achtergrond als oefentherapeut Cesar en psychosomatisch oefentherapeut heb ik aandacht voor de persoonlijke betekenis en oorzaken van klachten. Je lijf helpt jou door ongevraagd signalen af te geven. Signalen die je uitnodigen om voor jezelf te zorgen. Wat jouw lichaam je vertelt, en wat jouw onderliggende behoeften zijn, onderzoek ik graag samen.

Cliënten omschrijven mij als toegankelijk, integer, betrokken en kundig. Zelf vind ik het als therapeut belangrijk om open en transparant te zijn in het contact, om zo goed af te kunnen stemmen op wat ik waarneem bij de ander, zodat ik daarop in kan spelen.

Jezelf ontplooien en je ontwikkelen als mens en therapeut vind ik heel belangrijk. Ik ben actief in een intervisiegroep met collega’s, lees vakliteratuur en neem regelmatig deel aan cursussen en opleidingen om mijn kennis up-to-date te houden.

Haptotherapie is geschikt voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen, vanuit zijn/haar/hun voelende vermogen. Specifiek is haptotherapie geschikt voor mensen met vragen op het gebied van:

· Gewoon lekkerder in je vel willen zitten

· Stress en spanningen

· Lichamelijke klachten

· Bijvoorbeeld rugpijn, nekpijn, moeheid

· Burn-out klachten

· Wanneer je moeite hebt met het aangeven van je grenzen

· Een vol hoofd en geen rust in je hoofd hebben

· Hulp bij je eigen persoonlijke ontwikkeling

Voelen helpt je anders denken en doen. Haptotherapie is praten en voelen

Foto's

Sigrid Stam - Haptotherapie in het kort

Hulp bij

Beroepsklachten van diverse aard
Burn-out
Onbegrepen pijnklachten
Paniekaanvallen
Psychosomatische klachten
Rsi
Stotteren
Stress
Whiplash

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Opleiding tot GZ-Haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn

Onze locatie

Logo Sigrid Stam - Haptotherapie

Sigrid Stam - Haptotherapie

Sigrid Stam - Haptotherapie


Nicolaes Maesstraat 2 - Unit 216 C 1506 LB Zaandam
06 44570201 Klik om te bellen