SE Touche, Suzanne Eikenaar Haptotherapie, relatietherapie, zwangerschapsbegeleiding en Coaching


Zilverstede 3 4847 BK Teteringen
06 24351298 Klik om te bellen

Over SE Touche, Suzanne Eikenaar Haptotherapie, relatietherapie, zwangerschapsbegeleiding en Coaching

Welkom bij SE Touche, praktijk voor haptotherapie in Breda en omgeving.

Vaak leven we vanuit ons hoofd, druk met van alles wat we van onszelf moeten of denken dat de omgeving van ons verlangt. Wie we eigenlijk zijn, en waar we graag ja opzeggen of nee, zijn we een beetje uit het oog verloren. Je lijf is vooral functioneel en op het moment dat het klachten geeft of pijn doet is dat erg lastig. Alles kan zijn gangetje gaan, maar echt genieten, voelen waar je energie van krijgt lukt niet altijd. Als je een momentje van rust hebt, ben je vooral heel moe. Soms voel je je verdrietig, boos of bang, maar weet je niet precies hoe je daar mee om moet gaan. Je gevoelens kunnen je overstromen en dan raak je jezelf een beetje kwijt. Je schiet vast of voelt je geblokkeerd. Je weet niet hoe je een probleem moet aanpakken en soms komt het zelfs elke keer weer terug.

Herken je wat van het bovenstaande dan is haptotherapie wellicht wat voor jou. Door middel van haptotherapie kom je in contact met je zelf, je hoofd communiceert met je lijf en andersom. Je leert luisteren naar wat je wilt, waar je ja op wilt zeggen of juist nee. Je ervaart wat goed voor je is en wat niet. Je onderzoekt je gevoelens, wat wil je in het leven, waar verlang je naar, waar krijg je energie van en hoe kun je daar voor kiezen op een prettige respectvolle wijze voor jezelf en de omgeving. Als je jezelf beter kent en weet wat wat je wilt en hoe je daar gehoor aan kunt geven is dat goed voor je vertrouwen. Vertrouwen geeft een vergrote draagkracht en veerkracht, waardoor je beter kunt omgaan met tegenslag en genieten van het leven.

Je kunt me bellen of rechtstreeks mailen om een afspraak te maken. Voel je ook vrij om contact met me op te nemen als je meer wilt weten of als je wilt overleggen of haptotherapie wat voor jou zou kunnen zijn.

SE Touche, Suzanne Eikenaar Haptotherapie, relatietherapie, zwangerschapsbegeleiding en Coaching in het kort

Hulp bij

Beroepsklachten van diverse aard
Burn-out
Onbegrepen pijnklachten
Paniekaanvallen
Psychosomatische klachten
Stress

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

SE Touche, Suzanne Eikenaar Haptotherapie, relatietherapie, zwangerschapsbegeleiding en Coaching


Zilverstede 3 4847 BK Teteringen
06 24351298 Klik om te bellen