Praktijk Haptotherapie Maastricht


Brouwersweg 100 6216 EG Maastricht
0652614579 Klik om te bellen

Over Praktijk Haptotherapie Maastricht

Mijn naam is Linda van Weersch. Ik begon mijn carriere op de psychiatrische afdeling van  ziekenhuis Annadal, Daarna heb ik lang als wijkverpleegkundige gewerkt, voornamelijk in de begeleiding van terminaal zieke mensen. Dat werk heeft me geleerd dat mijn hart ligt bij de psychische begeleiding van mensen. Hier ook kreeg ik de bevestiging dat lichaam en psyche niet op te splitsen zijn. Als je iemand op een betrokken manier verzorgt, aanraakt ontstaat er ruimte om onderliggende gevoelens te bespreken. In 2001 heb ik de 4-jarige opleiding tot haptotherapeut in Nijmegen afgerond, waarna ik enige tijd ervaring heb opgedaan in een multidisciplinair team in een reïntegratiebedrijf, waar mensen met klachten als whiplash, rsi, burn-out, depressie, etc. naar werk werden begeleid. Sinds 2002 heb ik mijn eigen praktijk voor haptotherapie, waarin ik soms ook samenwerk met collega-haptotherapeuten.

Vanaf 2015 ben ik ook bevoegd mensen te ondersteunen bij relatieproblemen. Ik volgde daartoe de 2-jarige opleiding "Haptotherapie bij relatieproblemen" en begeleid sindsdien koppels in hun relatie. Het specifieke van deze begeleiding is dat de problemen die binnen de relatie spelen tastbaar en voelbaar worden gemaakt.

Ik onderhoud contact met alle relevante beroepsbeoefenaren in het werkveld, waaronder psychologen, bedrijfspsychologen, psychiaters, een seksuoloog en een bekkenbodemfysiotherapeut. Waar nodig consulteer ik hen of stem met hen af, uiteraard enkel na verkregen toestemming. Velen van hen verwijzen ook clienten naar mij.

Kijk voor meer informatie op :  www.haptotherapie-maastricht.nl

Praktijk Haptotherapie Maastricht in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Praktijk Haptotherapie Maastricht


Brouwersweg 100 6216 EG Maastricht
0652614579 Klik om te bellen