Jorit van de Brug


Driehuizerkerkweg 138C 1971 KS Driehuis
06 20374439 Klik om te bellen

Praktijk naast bos en duinen
Een ervaring die je vrij maakt en rust brengt
Leren omgaan met uitdagingen van het leven

Over Jorit van de Brug

Als je op zoek bent naar een liefdevolle en effectieve manier om je fysieke, mentale en emotionele gezondheid te verbeteren, dan ben ik hier om je te helpen.

Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Dit kan op het strand, in mijn praktijk in Driehuis of telefonisch. De praktijk ligt op loopafstand van het station en je kunt er gratis parkeren. Driehuis ligt vlakbij o.a. Amsterdam en Haarlem.

Haptonomie werkt door het lichaam en de geest met elkaar te verbinden. Je maakt weer contact, met jezelf, met jouw lichaam door niet alleen in je hoofd te zitten, maar ook aanwezig te zijn in je lichaam. Door het lichaam te 'voelen', kun je je gevoelens en emoties beter begrijpen en verwerken.

Aanraking is een belangrijk onderdeel van haptonomie. De haptotherapeut gebruikt ondersteunende aanraking om de cliënt te helpen om in contact te komen met zijn of haar lichaam. Aanraking kan helpen om stress en spanning te verminderen, het zelfvertrouwen te versterken en de relatie met anderen te verbeteren.

Ervaringsoefeningen zijn een ander belangrijk onderdeel van haptonomie. Deze oefeningen zijn gericht op het vergroten van het bewustzijn van het lichaam en de gevoelens. De cliënt kan bijvoorbeeld worden gevraagd om stil te zitten en zijn of haar lichaam te voelen, of om een bepaalde beweging te maken. Ervaringsoefeningen kunnen helpen om patronen te (h)erkennen, blokkades in het lichaam en de geest op te heffen.

Toepasbaarheid

Haptonomie kan worden toegepast bij een breed scala aan problemen, waaronder:

  • Stress en spanning
  • Angst en depressie
  • Lichamelijke klachten
  • Relatieproblemen
  • Trauma

Maar ook als je bezig bent met persoonlijke ontwikkeling of worstelt met veranderingen, fysieke en/of mentale klachten hebt die maar blijven terugkomen, ben je aan het juiste adres.

Door aanraking en ervaringsgerichte oefeningen kunnen we onszelf beter leren kennen en begrijpen. Ik ben gepassioneerd om mensen te begeleiden op hun reis naar zelfontplooiing. Ik wil hen helpen om hun volledige potentieel te bereiken.

Welkom!

De aanraking die je weer met je lichaam verbindt

Foto's

Jorit van de Brug in het kort

Hulp bij

Beroepsklachten van diverse aard
Burn-out
Onbegrepen pijnklachten
Paniekaanvallen
Psychosomatische klachten
Stress

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Certificaat Haptotherapeut bij Synergos Amersfoort

Team

Onze locatie

Jorit van de Brug


Driehuizerkerkweg 138C 1971 KS Driehuis
06 20374439 Klik om te bellen