Jesper Beunk Haptotherapie & Topsportbegeleiding


Assiesstraat 2 C 8011 XT Zwolle
06 27096166 Klik om te bellen

Over Jesper Beunk Haptotherapie & Topsportbegeleiding

Ik heb sinds 2013 een praktijk voor Haptotherapie & Topsportbegeleiding in Zwolle. Op een concrete, geduldige en soms ook humoristische wijze begeleid mensen met uiteenlopende wensen en klachten naar een beter gevoel voor hun lichaam. 

Iedereen die in mijn praktijk komt heeft voor mij geen enkel label. Door middel van feitelijke en gevoelsmatige waarnemingen breng ik samen met de cliënt in kaart wat zijn/haar kwaliteiten en valkuilen zijn. Als de cliënt bewust is geworden van gevoelens, gedachten en fysieke beweging begint de trainingsfase. We trainen dan om een nieuw patroon in te slijpen.

In de Topsportbegeleiding werk ik met topsporters en sporters die meer uit hun lijf willen halen binnen de sport. Via aanraakoefeningen, gesprekken en oefeningen met materialen werken we dynamisch samen op een vlak die de sporter niet kent vanuit zijn huidige trainingen.

Kinderen kunnen in de praktijk Kinderhaptotherapie volgen. Samen met ouders breng ik in één sessie in kaart waar we de ontwikkeling van het kind aanzienlijk kunnen stimuleren zodat hij/zij beter in zijn/haar vel komt te zitten. Als kinderen iedere vorm van beweging eigen maken kunnen ze goed functioneren in verschillende situaties. De rol van ouders, de school en eventueel de sport worden ook meegenomen in de begeleiding. 

Foto's

Jesper Beunk

Jesper Beunk Haptotherapie & Topsportbegeleiding in het kort

Hulp bij

Burn-out
Onbegrepen pijnklachten
Paniekaanvallen
Psychosomatische klachten
Stress

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Jesper Beunk Haptotherapie & Topsportbegeleiding


Assiesstraat 2 C 8011 XT Zwolle
06 27096166 Klik om te bellen