Hofje van Pauw, praktijk voor haptonomie


Paardenmarkt 54 2611 PC Delft
0152159872 Klik om te bellen

Over Hofje van Pauw, praktijk voor haptonomie

Hofje van Pauw is een praktijk voor haptotherapie.
De praktijk is gevestigd in het Poorthuis, voorheen(1707) de regenten kamer die toegang geeft aan het rustieke Pauwshofje aan de Paardenmarkt 54 te Delft.

De praktijk - bestaande uit Ineke Dicker en Harm Muntinga - biedt al sinds 1994 haptotherapeutische hulpverlening aan mensen met diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Zij zijn gespecialiseerd in haptotherapie & relatietherapie op basis van Emotionally Focused Therapy. Daarnaast zijn zij beiden geregistreerd coach en supervisor.

Op zoek naar de balans tussen voelen en denken. Hoe kun je omgaan met stress. Verhogen van zelfwaardering en zelfrespect. Enhttps://...hoe kom je (weer) lekker in je vel te zitten. Wij zijn graag jouw gids.

Haptonomie is een methode om dichter bij jezelf te komen. Dat doe je door meer contact te maken met je gevoel, ofwel jouw innerlijke kompas. Veel mensen zijn vooral bezig met de verwachtingen van anderen. Maar raken daardoor juist het contact met zichzelf kwijt. Het doel van haptonomie is niet zozeer om de klacht zo snel mogelijk te doen verdwijnen, maar om de achterliggende oorzaak op te sporen. Want pas als je weet wat je dwarszit, kun je er structureel iets aan veranderen.

De therapeuten werkzaam bij Hofje van Pauw zijn geregistreerd bij de beroepsverenigingen het NVPA, de VVH en bij de koepelorganisatie het RBCZ.

Foto's

poort gebouw hofje van Pauw

Hofje van Pauw, praktijk voor haptonomie in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Onze locatie

Hofje van Pauw, praktijk voor haptonomie


Paardenmarkt 54 2611 PC Delft
0152159872 Klik om te bellen