Haptowandelcoach


De Stichtse Rand 6 3911 JT Rhenen
06-17901356 Klik om te bellen

Over Haptowandelcoach

Haptonomie kijkt naar hoe jij omgaat met jezelf, en met de mensen en dingen om je heen. Haptonomie neemt daarbij het voelen en ervaren als uitgangspunt. Eenvoudige oefeningen leveren verrassende inzichten op door die andere manier van kijken.
Bij alles wat je doet, denkt en voelt is er een wisselwerking met je omgeving.
Hoe bewuster jij die wisselwerking beleeft, hoe makkelijker je ermee kunt spelen.
Niet door de ander te veranderen, maar door zelf andere posities in te nemen en je eigen patronen te doorbreken.
De wisselwerking tussen jou en je omgeving neem je vooral waar met je gevoel. Haptonomie brengt je weer in contact met je gevoel en helpt je ontdekken wat jij wilt en kunt veranderen in je leven, en wat je daarbij nodig hebt.

Het "in-beweging-zijn" van wandelen helpt je bij het loskomen uit oude patronen en zicht krijgen op nieuwe mogelijkheden.
Daarnaast is wandelen ook een prachtige metafoor voor het afleggen van je levensweg. Wie of wat kom je tegen en hoe ga je daar mee om? Leg je contact of deins je terug? Loop je doelgericht of heb je oog voor zijpaden? Zoek je je weg alleen met je hoofd of gebruik je al je zintuigen?
Zelf wandel ik het liefst in de natuur, want een groene omgeving werkt echt ook mee aan ontspanning. Maar wandelen kan ook prima in dorp of stad, en op stap met de haptowandelcoach kom je altijd situaties tegen waarin je antwoorden kunt vinden.

Foto's

Haptowandelcoach in het kort

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Haptowandelcoach


De Stichtse Rand 6 3911 JT Rhenen
06-17901356 Klik om te bellen