Haptotherapiemethanneke


Rijksstraatweg 171 6573 CN Beek-Ubbergen
06 23048387 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in trauma behandeling
Gespecialiseerd in haptonomie voor mensen met ASS
Biedt retraites aan in Noorwegen

Over Haptotherapiemethanneke

Wie is het gezicht achter Haptotherapie met Hanneke?

Mijn naam is Hanneke. Ik geef professionele begeleiding in een aantal vakgebieden, waarover je hieronder meer leest.

Het menselijke brein met de bijbehorende gedragingen welke voortkomen uit bijv, trauma, jeugd, gezinssystemen of diagnoses hebben mij altijd geïnteresseerd. Hierdoor besloot ik in 2010 mijn passie te volgen en me om te laten scholen tot hulpverlener in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg en psychiatrie. Met name ASS gerelateerde problematieken, trauma, gezinssystemen en bijkomende problematieken fascineren mij. Ik koos voor een vervolgopleiding tot haptotherapeut bij het ITH in Nijmegen, die ik 2020 heb afgerond. In hetzelfde jaar heb ik mijn eigen praktijk gestart;

Haptotherapie met Hanneke. Ik werk vanuit het principe dat de ontwikkeling vanuit de mens komt en hierin zijn prudentie, transparantie en presentie belangrijke aspecten voor de begeleiding.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ik vind het belangrijk dat elke mens zich kan ontwikkelen vanuit zijn of haar kern. Daarnaast kan ik helpen bij een groot aantal klachten en ontwikkelingsvragen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Slapeloosheid
  • Stress, overspannenheid of burn-out verschijnselen
  • Intimiteitsproblemen
  • Onzekerheid of negatief zelfbeeld
  • Team coaching
  • Vragen over een ASS gerelateerd ontwikkelingen

Ik begeleid niet alleen individuen, maar geef ook relatietherapie. Daarnaast richt ik mij ook op (het herstel van) de ouder-kind relatie binnen een gezin. Hiervoor ben je op afspraak van harte welkom bij mijn praktijk in Eerbeek.

Heb je een teamgericht vraagstuk? Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan in dit geval op locatie komen, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Waarom kies je voor Haptotherapie met Hanneke?

Door mijn brede ervaring in zowel jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie, ondersteuning van team en haptotherapie kan ik je met zeer uitlopende ontwikkel-vraagstukken ondersteunen. Ik kan makkelijk schakelen tussen al deze gebieden en je zo verder coachen in een behandeltraject welke afgestemd is op jouw hulpvraag.

Heb je vraag of worstel je met andere persoonlijke vraagstukken dat hierboven niet vermeld staat? Voel je vrij en laat me weten waar je mee te maken hebt, ik denk graag met je mee.

~Verbind je met jezelf, dan gaat de rest vanzelf~

Foto's

Haptotherapiemethanneke in het kort

Hulp bij

Beroepsklachten van diverse aard
Burn-out
Onbegrepen pijnklachten
Paniekaanvallen
Psychosomatische klachten
Stress

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo Haptotherapiemethanneke

Haptotherapiemethanneke

Haptotherapiemethanneke


Rijksstraatweg 171 6573 CN Beek-Ubbergen
06 23048387 Klik om te bellen