Haptotherapie Schouten


Primulastraat 2A 6971 AZ Brummen
0625545680 Klik om te bellen

Over Haptotherapie Schouten

Praktijk in Brummen en revalidatiekliniek in Doetinchem. Haptotherapie bij fibromyalgie, (herstel na) kanker, herstel na een ongeval, spannings/ burn-out klachten, onbegrepen lichamelijke klachten en trauma. Registratie beroepsvereniging VVH. Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Vanaf 1997 werkzaam in de hulpverlening. Tevens geef ik les aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. 

Vanaf 1997 ben ik werkzaam geweest in de psychiatrie en in de jeugdzorg. In mijn werkervaring heb ik veel gezien in hoe een kind of volwassene zich probeert staande te houden in alles wat hij/ zij meemaakt of overkomt. Iedereen is anders en heeft zijn eigen verhaal. Dit verhaal bestaat uit het geheel van je psyche, je sociale netwerk en je lichaam. Om hulp te bieden bij en aan dit verhaal, ben ik haptotherapeut geworden.  

In de Haptotherapie gaan we samen onderzoeken naar wat jouw lijf je te vertellen heeft. Bijvoorbeeld in wat je wel en niet wilt, in het aangeven van grenzen, in het aangaan van contact, in verwachtingen, etc. Mijn therapeutische kracht ligt in mijn rustige en zorgvuldige benadering, ik nodig je uit je (niet helpende) patronen te ontdekken en samen naar alternatieven te zoeken.

Mijn vooropleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening heb gevolgd aan De Horst (later Hoge school Utrecht – cum laude). In 2016 ben ik afgestudeerd GZ-Haptotherapeut aan de Academie in Doorn. Met ingang van 2019 geef ik ook les aan de Academie voor Haptonomie.

Foto's

Zitje

Haptotherapie Schouten in het kort

Hulp bij

Beroepsklachten van diverse aard
Burn-out
Onbegrepen pijnklachten
Paniekaanvallen
Psychosomatische klachten
Stress
Whiplash

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Haptotherapie Schouten


Primulastraat 2A 6971 AZ Brummen
0625545680 Klik om te bellen