Haptotherapie Samen meer jezelf


Langdonk 5 4707 TG Roosendaal
06-30275970 Klik om te bellen

Over Haptotherapie Samen meer jezelf

Haptotherapie

‘Samen meer jezelf’ staat voor persoonlijke groei door contact met anderen. Je hebt anderen nodig om te groeien. Het vertrouwen van een ander krijgen, is het mooiste cadeau wat je kunt ontvangen. Het vertrouwen van een ander heb je nodig om zelfvertrouwen te ontwikkelen. Vol vertrouwen kun je op ontdekking gaan en ervaren wat wel en niet bij jou past. Je ervaart ruimte om te onderzoeken wie je bent. Daarbij kom je grenzen tegen, grenzen van jezelf en van een ander. Je gaat jouw eigen ruimte ontdekken en hoe groter deze wordt, des te meer vrijheid ervaar je. Je wordt meer jezelf.
In de huidige westerse maatschappij blijkt het nog een hele kunst om jezelf te blijven in contact met de ander. Als je kunt blijven voelen in het contact, wat doet jou goed, en je hebt voldoende vertrouwen om jouw eigen beweging te volgen, blijf je trouw aan jezelf.

Als jij en de ander vanuit jezelf, open de ontmoeting aangaan met elkaar, ontstaat verbinding. Een verbondenheid, waar je allebei mag zijn wie je bent, een samen waar je beiden weer van groeit!

Voor haptotherapie is geen verwijzing noodzakelijk. Ik ben geregistreerd lid van Vereniging van haptotherapeuten VVH waardoor meeste zorgverzekeraars een gedeelte van de behandeling vergoeden. 

Voor meer informatie zie: www.samenmeerjezelf.nl

Foto's

Haptotherapie Samen meer jezelf in het kort

Hulp bij

Burn-out
Onbegrepen pijnklachten
Paniekaanvallen
Psychosomatische klachten
Stress

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Haptotherapie Samen meer jezelf


Langdonk 5 4707 TG Roosendaal
06-30275970 Klik om te bellen