Haptotherapie Panta Rhei


Gennepstraat 7 5043 LE Tilburg
06-49 77 95 42 Klik om te bellen

Inspirerend
Warme persoonlijkheid
Confronterende compassie

Over Haptotherapie Panta Rhei

Sandra Curfs

ViBe: Vitaliteit door Bewustzijn en GZ-Haptotherapeut

Ik, Sandra Curfs, inspireer jou, zelfbewuste vrouw, om je in veiligheid en overvloed, liefdevol en voluit te verbinden met jezelf, anderen en de natuur om je gezond, vitaal en gelukkig te voelen.

De wereld om ons heen is veelal gericht op prestaties, materialisme en uiterlijk. Dat kan leiden tot het verlaten van onszelf, onze kern, om te voldoen aan wensen, verlangens of eisen van anderen. En jij bent waarschijnlijk een gevoelig mens, die het beste wil voor iedereen, en zich daarom heeft aangepast aan deze wereld om je heen.

Als jij je hierin herkent, voel je misschien ook dat dit niet klopt met wie jij werkelijk bent, wat goed is voor jou, voor de mensen om je heen, de natuur en de aarde.

Waar merk jij aan dat jij niet doet waar jij voor bedoeld bent? Heb je lichamelijke klachten? Voel je je vaak moe of uitgeput? Heb je pijn? Overgewicht? Psychische klachten? Angsten, zorgen, een zwaar gevoel? Dit zijn allemaal uitingen van niet jouw bedoelde pad lopen.

Verlang jij ook naar een liefdevolle verbinding met jezelf, anderen en de natuur? Waarin jij en iedereen om je heen volledig tot zijn recht komt? Waarin jij in je kracht staat en hierin gezien en hierom gewaardeerd wordt?

Voel jij ook het verlangen om in jouw kracht te staan en van hieruit te doen wat de bedoeling van jouw leven is?

Graag inspireer ik jou om dit pad, jouw pad te vinden naar jouw kern en waar jij volledig in je kracht bent, met alles wat is. Die liefdevolle wereld creëren: een wereld, waarin we voluit leven in het nu, van binnenuit, uit de kern van wie we zijn, onze zielsmissie leven…

Een manier om jezelf voluit lief te hebben, is je oude pijn te helen. Dan kom je steeds meer in liefde met jezelf. En kun je zo goed voor jezelf zorgen, dat je voluit leeft en geniet. Vanuit deze rijkdom kun je ook voor anderen en de natuur zorgen. Daarom begeleid ik jou graag op deze weg naar jouw beste IK!

Aloha, namasté

WERKWIJZEN:

Haptotherapie

Haptotherapie is een persoonsgerichte psychotherapie waarbij de bevestigende aanraking je helpt bij jezelf stil te staan. In de aanraking van huid op huid leer je jezelf kennen, wat je lichaam je vertelt, wat belangrijk voor je is, waar je blij van wordt of juist niet. Door hiernaar te gaan luisteren en handelen, groeit je zelfvertrouwen, je zin in het leven en je kracht.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden in de aanvullende pakketten (een deel van) de sessies.

Inner Kompas Gids of Wandeltherapie en Natuurcoaching

Heb jij behoefte aan meer rust in je hoofd, energie en zin? Dan is deze individuele begeleiding in de natuur op basis van Mind-Walk voor jou bedoeld. Hierin wandelen we in de natuur, die vanzelf haar rustgevende therapie geeft. Daarnaast doen we meditaties, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, beweegreeksen en zijn we stil. Samen met de tekenen die de natuur je geeft op jouw pad, ontdek je de antwoorden op jouw vragen. En mede door mijn vragen en tools leer je hoe alle inzichten en ervaringen jou brengen naar de beste versie van jezelf!

Natuurlijk Gezond Week(end)

In een lang weekend of week, dompel je jezelf onder in een uitdagend programma dat je lichaam, hoofd en geest in de beste staat van zijn brengt. Het is een totale systeem reset van body, mind en soul. Dus hou jij wel van doorzetten, dan is deze week zeker wat voor jou!

Wat we doen is vooral veel wandelen, daarnaast een aantal andere prikkels toedienen om je systeem te activeren om in zichzelf gezond, vitaal en gelukkig te maken. We zoeken kou en warmte op, laten beeldschermen uit, rusten genoeg, doen meditaties, (ademhalings)oefeningen en zijn stil.

Daarnaast is er door de kleine groep genoeg ruimte voor ieders persoonlijke vragen, zodat je met een rugzak vol bijzondere ervaringen, kennis en tools een duurzame verandering neerzet, die je voor de rest van je leven meeneemt naar een kerngezond, supervitaal én zielsgelukkig leven!

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Verdiep je (in) voelen!

Foto's

Wak-duik
Hoe gaat het met je?
Hoe gaat het met je?
behandelbank
Mind-Walk: mindful wandelen, ademhalingsoefeningen, oefeningen uit yoga, meditaties

Haptotherapie Panta Rhei in het kort

Hulp bij

Beroepsklachten van diverse aard
Burn-out
Onbegrepen pijnklachten
Paniekaanvallen
Psychosomatische klachten
Rsi
Stotteren
Stress

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

GZ-Haptotherapeut en VVH-lid 653

BLCN-lid nr. L230

Haptonomisch Zwangerschapsbegeleider

Artikelen

Ontwikkel je vanuit je natuurlijke basis: "Mama, ik wil een tol van Sinterklaas".

"Mama, ik wil een tol van Sinterklaas!" Ik stond pas ter promotie van haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegleiding op een event voor gezondheid en daar kwam een meisje van acht jaar langslopen....

5 Tips om snel tot rust te komen.

Klopt het dat jij vaak onrustig voelt? En dat je je suf piekert? Of snel geëmotioneerd raakt? Je gevangen voelt in je gedachten? Of er niet door kunt slapen? Daar gaan we naar kijken. Als je piekert,...

'Zijn of niet zijn', dat is de vraag...

ZIJN OF NIET ZIJN, DAT IS DE VRAAG... (Shakespear) Afbeelding: Olieverf Marry van Bree ‘Landschap en lichaam’. Een cliënt zei eens: "Mijn lichaam lijkt wel een landschap. Ik ontdek steeds nieuwe dingen"....

Onze locatie

Logo Haptotherapie Panta Rhei

Haptotherapie Panta Rhei

Haptotherapie Panta Rhei


Gennepstraat 7 5043 LE Tilburg
06-49 77 95 42 Klik om te bellen