Haptotherapie Panta Rhei


Gennepstraat 7 5043 LE Tilburg
06-49 77 95 42 Klik om te bellen

Over Haptotherapie Panta Rhei

Sandra Curfs, GZ-Haptotherapeut, Integraal Coach op Bewustzijn en Vitaliteit, Mind-Walk Trainer, Wandeltherapie en Natuurcoaching

Ik, Sandra Curfs, inspireer jou, zelfbewuste vrouw, om je in veiligheid en overvloed, liefdevol en voluit te verbinden met jezelf, anderen en de natuur om je gezond, vitaal en gelukkig te voelen.

De wereld om ons heen is veelal gericht op prestaties, materialisme en uiterlijk. Dat kan leiden tot het verlaten van onszelf, onze kern, om te voldoen aan wensen, verlangens of eisen van anderen. En jij bent waarschijnlijk een gevoelig mens, die het beste wil voor iedereen, en zich daarom heeft aangepast aan deze wereld om je heen.

Als jij je hierin herkent, voel je misschien ook dat dit niet klopt met wie jij werkelijk bent, wat goed is voor jou, voor de mensen om je heen, de natuur en de aarde.

Waar merk jij aan dat jij niet doet waar jij voor bedoeld bent? Heb je lichamelijke klachten? Voel je je vaak moe of uitgeput? Heb je pijn? Overgewicht? Psychische klachten? Angsten, zorgen, een zwaar gevoel? Dit zijn allemaal uitingen van niet jouw bedoelde pad lopen.

Verlang jij ook naar een liefdevolle verbinding met jezelf, anderen en de natuur? Waarin jij en iedereen om je heen volledig tot zijn recht komt? Waarin jij in je kracht staat en hierin gezien en hierom gewaardeerd wordt?

Dit is die mooie wereld die ik voor ogen heb en waar ik voor ga! Voel jij ook het verlangen om in jouw kracht te staan en van hieruit te doen wat de bedoeling van jouw leven is?

Graag inspireer ik jou om dit pad, jouw pad te vinden naar jouw kern en waar jij volledig in je kracht bent, met alles wat is. Die liefdevolle wereld creëren: een wereld, waarin we voluit leven in het nu, van binnenuit, uit de kern van wie we zijn, onze zielsmissie leven…

Deze veilige, rijke wereld vol liefde en levenslust, begint bij jezelf en het volledig accepteren van jezelf. Jezelf liefhebben en goed voor jezelf zorgen, jezelf alles geven wat nodig hebt aan aandacht, warmte, verbinding, zachtheid. Maar ook aan bezielde aanraking, beweging, rust, creativiteit en voeding.

Een manier om jezelf voluit lief te hebben, is je oude pijn te helen. Dan kom je steeds meer in liefde met jezelf. En kun je zo goed voor jezelf zorgen, dat je voluit leeft en geniet. Vanuit deze rijkdom kun je ook voor anderen en de natuur zorgen.

Op mijn weg in het leven kom ik van ver en ben ik gekomen tot waar ik nu ben. Stapje voor stapje ben ik vanuit mijn pijn op zoek gegaan naar de rijkdom van lichamelijke en psychische gezondheid, via de natuur en zielsverbindingen bij mezelf uitgekomen. Deze zoektocht heeft me gebracht bij enorme vitaliteit, gezondheid en geluk. En dit proces gaat door, mijn leven lang, steeds boeiend en geregeld uitdagend! Het zijn allemaal kansen voor verdere groei en ontwikkeling, die ik graag blijf aangaan.

Samen met andere gelijkgestemden zorgen wij voor die mooie wereld: veilig en gezond. Zodat we ons trots, blij en dankbaar voelen voor de moeite die we hiervoor hebben gedaan.

Aloha, namasté

WERKWIJZEN:

Haptotherapie

Haptotherapie is een persoonsgerichte psychotherapie waarbij de aanraking je helpt bij jezelf stil te staan. In de bevestigende aanraking voel je jezelf. Door stil te staan bij jezelf, leer je jezelf kennen, wat je lichaam je vertelt, wat belangrijk voor je is, waar je blij van wordt of juist niet. Door hiernaar te gaan luisteren en handelen, groeit je zelfvertrouwen, je zin in het leven en je kracht.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden in de aanvullende pakketten (een deel van) de sessies.

Mind-Walk

Heb jij behoefte aan meer rust in je hoofd, energie en zin? Dan is deze 10-weekse outdoor training Mind-Walk voor jou bedoeld. Hierin wandelen we gezellig in de natuur. Daarnaast doen we aan de hand van thema's oefeningen uit de yoga en tai-chi, meditaties, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Samen is dit programma een perfecte manier om uit je hoofd weer in je lijf te komen!

Kom gezellig meedoen en wandel je fit!

Wandeltherapie en Natuurcoaching: Coaching op Bewustijn en Vitaliteit

In deze holistische werkwijze, gaan we in op alle kanten van jouw coachvraag: lichamelijk, emotioneel, psychisch (je gedachten), relationeel en spiritueel (je zingeving/(ziels)missie) en jouw invloed hierop. Samen formuleren we de doelen die jij wilt bereiken. Hieraan gaan we stapsgewijs werken, zodat je een duurzame verandering neerzet, die je voor de rest van je leven helpt naar een kerngezond, supervitaal én zielsgelukkig leven!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

Verdiep je (in) voelen!

Foto's

Haptotherapie Panta Rhei in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

GZ-Haptotherapeut en VVH-lid 653

BLCN-lid nr. L230

Haptonomisch Zwangerschapsbegeleider

CooL (Coaching op Leefstijl)

Artikelen

Ontwikkel je vanuit je natuurlijke basis: "Mama, ik wil een tol van Sinterklaas".

"Mama, ik wil een tol van Sinterklaas!" Ik stond pas ter promotie van haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegleiding op een event voor gezondheid en daar kwam een meisje van acht jaar langs

5 Tips om snel tot rust te komen.

Klopt het dat jij vaak onrustig voelt? En dat je je suf piekert? Of snel geëmotioneerd raakt? Je gevangen voelt in je gedachten? Of er niet door kunt slapen? Daar gaan we naar kijken. Als je piek

'Zijn of niet zijn', dat is de vraag...

ZIJN OF NIET ZIJN, DAT IS DE VRAAG... (Shakespear) Afbeelding: Olieverf Marry van Bree ‘Landschap en lichaam’. Een cliënt zei eens: "Mijn lichaam lijkt wel een landschap. Ik ontdek steeds nieuwe dinge

Onze locatie

Logo Haptotherapie Panta Rhei

Haptotherapie Panta Rhei

Haptotherapie Panta Rhei


Gennepstraat 7 5043 LE Tilburg
06-49 77 95 42 Klik om te bellen