Haptotherapie Panta Rhei


Gennepstraat 7 5043 LE Tilburg
06-49 77 95 42 Klik om te bellen

Zeer ervaren; systeembehandeling, PRI
Goede resultaten, specialisme burnoutbehandeling
Warme persoonlijkheid en doortastend

Over Haptotherapie Panta Rhei

Sandra Curfs

ViBe: Vitaliteit door Bewustzijn en GZ-Haptotherapeut

Ik, Sandra Curfs, inspireer jou, zelfbewuste vrouw, om je in veiligheid en overvloed, liefdevol en voluit te verbinden met jezelf, anderen en de natuur om je gezond, vitaal en gelukkig te voelen.

De wereld om ons heen is veelal gericht op prestaties, materialisme en uiterlijk. Dat kan leiden tot het verlaten van onszelf, om te voldoen aan wensen, verlangens of eisen van anderen. En jij bent waarschijnlijk een gevoelig mens, die het beste wil voor iedereen, en zich daarom heeft aangepast aan deze wereld om je heen.

Als jij je hierin herkent, voel je misschien ook dat dit niet klopt met wie jij werkelijk bent, wat goed voor jou is, voor de mensen om je heen of zelfs de natuur.

Je krijgt signalen waaraan jij merkt dat je niet doet wat goed is voor jou. Heb je lichamelijke klachten? Voel je je vaak moe of uitgeput? Heb je pijn? Overgewicht? Psychische klachten? Angsten, zorgen, een zwaar gevoel? Dit zijn allemaal uitingen van niet jouw bedoelde pad lopen.

Verlang jij naar een liefdevolle verbinding met jezelf, anderen en de natuur? Waarin jij en iedereen om je heen volledig tot zijn recht komt? Waarin jij in je kracht staat, je gezien en gewaardeerd wordt? En dat je van hieruit doet wat de bedoeling van jouw leven is?

De mooiste oplossing hiervoor is compassie met jezelf ervaren. Vanuit deze innerlijke rijkdom heb je jezelf en de wereld het meest te bieden.

Graag gids ik jou op dit pad waar jij volledig in je kracht bent, waar jij die liefdevolle wereld creëert: een wereld, waarin je voluit leeft in het nu, van binnenuit, uit de kern van wie je bent, je zielsmissie leeft…

Haptotherapie: verdiep je (in) voelen

Weet jij (soms) niet wat je voelt?

Haptotherapie is een persoonsgerichte psychotherapie waarbij de bevestigende aanraking je bewust maakt van jezelf. In de aanraking van huid op huid leer je jezelf kennen, wat je lichaam je vertelt, wat belangrijk voor je is, waar je blij van wordt of juist niet. Door hiernaar te gaan luisteren en handelen, groeit je zelfvertrouwen, je zin in het leven en je kracht. De meeste zorgverzekeraars vergoeden in de aanvullende pakketten (een deel van) de sessies.

In de Haptotherapie gebruiken we ook de kennis en kunde van de familieopstellingen: systemisch werken in de aanraking. Een prachtige tool die veel waardevolle inzichten geeft en trauma's kan opruimen!

Inner Kompas Gids of Wandeltherapie en Natuurcoaching

Heb jij behoefte aan meer rust in je hoofd, energie en zin in het leven?

Dan is deze individuele begeleiding in de natuur op basis van Mind-Walk voor jou bedoeld. We wandelen in de natuur aan de hand van jouw ontwikkelvraag. De natuur geeft rust en antwoorden op jouw pad door tekenen en leggingen die je doet. Daarnaast doen we meditaties, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, beweegreeksen en zijn we stil. Met deze nieuwee inzichten en ervaringen ontdek jij de beste versie van jezelf!

Natuurlijk Gezond Week(end)

In een lang weekend of week, dompel je jezelf onder in een uitdagend programma voor een totale systeem reset van body, mind en soul.

Wat we doen is wandelen en daarnaast een aantal andere prikkels toedienen om je systeem te activeren om zichzelf gezond, vitaal en gelukkig te maken. We zoeken kou en warmte op, laten beeldschermen uit, rusten genoeg, doen meditaties, (ademhalings)oefeningen, zijn stil en door de kleine groepen is er genoeg tijd voor vragen en om samen te delen. Dus hou jij van ervarend leren, dan is deze week zeker wat voor jou!

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden! Aloha, namasté

Verdiep je (in) voelen!

Foto's

Hoe gaat het met je?
behandelbank
Wak-duik
Mind-Walk: mindful wandelen, ademhalingsoefeningen, oefeningen uit yoga, meditaties

Haptotherapie Panta Rhei in het kort

Hulp bij

Beroepsklachten van diverse aard
Burn-out
Onbegrepen pijnklachten
Paniekaanvallen
Psychosomatische klachten
Rsi
Stress

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Inner Kompas Gids en Mind-Walk Trainer

Vitaliteitscoach en -trainer

GZ-Haptotherapeut en lid van CAT

Haptonomisch Zwangerschapsbegeleider

Artikelen

Ontwikkel je vanuit je natuurlijke basis: "Mama, ik wil een tol van Sinterklaas".

"Mama, ik wil een tol van Sinterklaas!" Ik stond pas ter promotie van haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegleiding op een event voor gezondheid en daar kwam een meisje van acht jaar langslopen....

5 Tips om snel tot rust te komen.

Klopt het dat jij vaak onrustig voelt? En dat je je suf piekert? Of snel geëmotioneerd raakt? Je gevangen voelt in je gedachten? Of er niet door kunt slapen? Daar gaan we naar kijken. Als je piekert,...

'Zijn of niet zijn', dat is de vraag...

ZIJN OF NIET ZIJN, DAT IS DE VRAAG... (Shakespear) Afbeelding: Olieverf Marry van Bree ‘Landschap en lichaam’. Een cliënt zei eens: "Mijn lichaam lijkt wel een landschap. Ik ontdek steeds nieuwe dingen"....

Onze locatie

Logo Haptotherapie Panta Rhei

Haptotherapie Panta Rhei

Haptotherapie Panta Rhei


Gennepstraat 7 5043 LE Tilburg
06-49 77 95 42 Klik om te bellen