HaptonomiePlus


Zichtstraat 2 6532 VE Nijmegen
06-37194080 Klik om te bellen

Over HaptonomiePlus

Bij HaptonomiePlus kun je terecht voor uiteenlopende hulpvragen. Ik werk vraaggericht, waarbij jij met je hulpvraag, maar in eerste plaats als persoon, centraal staat. Zowel (jong)volwassenen als kinderen zijn van harte welkom.

Een paar voorbeelden waarvoor je bij mij terecht kunt:
- Het vinden van een nieuwe balans in je leven
- Het verminderen van je angsten
- Meer in het hier en nu leven
- Je grenzen leren aanvoelen en aangeven 
- Meer zelfvertrouwen
- Vragen rondom ouderschap
- Vragen rondom zingeving

Haptotherapie 

Haptotherapie gaat over het herstellen van de balans tussen denken en voelen waardoor je keuzes maakt die goed zijn voor jou. In de sessies word je je bewust van jouw patronen en ontdekken we samen je mogelijkheden middels ervaringsgerichte oefeningen. Je leert beter te luisteren naar de signalen van je lichaam en ontwikkelt nieuwe manieren om om te gaan met moeilijke situaties. Wanneer je je bewust wordt van je patronen en meer balans ervaart, wordt het makkelijker om je eigen weg te vinden en keuzes te maken die bij jou passen. Daardoor kun je je klachten verminderen, je draagkracht vergroten en meer vrijheid ervaren in je dagelijks leven. Haptonomie brengt je dichter bij jezelf.

Informatie over Charlot Matthijsse

ik werk met veel plezier en passie als haptotherapeut en kindercounselor in mijn praktijk HaptonomiePlus. Van huis uit ben ik orthopedagoog, daarnaast ben ik geschoold in het lichaamsgeoriënteerde werken. Ik heb bijna twintig jaar ervaring in de reguliere jeugdhulpverlening. Anderen geven vaak aan dat ik veel rust en vertrouwen uitstraal, wat als prettig wordt ervaren tijdens de sessies.

Meer informatie vind je op www.haptonomieplus.nl
Heb je vragen? Neem gerust contact met me op en informeer naar de mogelijkheden. Je bent van harte welkom!

Foto's

HaptonomiePlus in het kort

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Logo HaptonomiePlus

HaptonomiePlus

HaptonomiePlus


Zichtstraat 2 6532 VE Nijmegen
06-37194080 Klik om te bellen