Haptonomie Natuurlijk


Beneluxlaan 59 2871 HE Schoonhoven
06 83915885 Klik om te bellen

Combinatie met biologische natuurwetten
Combinatie met tijdlijn healing
Geen wachtlijst

Over Haptonomie Natuurlijk

Haptonomie Natuurlijk is een praktijk in haptotherapie, haptonomische (natuur-/wandel-)coaching, massage, biologische natuurwetten (Germaanse geneeskunde) en tijdlijn healing. Gevestigd in Schoonhoven, Zuid-Holland. Haptonomie Natuurlijk bestaat sinds 2018.

Heb je het idee dat je vastloopt in je leven en wil je daar hulp bij? Dan is haptotherapie misschien iets voor jou. Therapie waarbij denken, voelen en doen meer in balans gebracht worden. Minder 'in je hoofd zitten', meer in je lijf.

Tijdens een sessie wisselen we gesprek, oefeningen en aanraking af.

Ook kunnen we haptonomische natuurcoaching doen. Samen gaan we de natuur in op een in overleg gekozen plaats. We kunnen wandelen, maar ook een mooi plekje zoeken om te zitten. Praten, maar ook even stil zijn. Maar ook oefeningen doen.

Kennis over de biologische natuurwetten is heel belangrijk. Die wetten gaan over de zielsoorzaak van ziekte. Waardoor worden mensen ziek, wat zegt dat over hen? Waarom krijg je welke ziekte en juist op dat moment? Overal zijn antwoorden voor te vinden. Zodat angsten meteen wegvallen en dat is een groot pluspunt. Wil je hier meer informatie over? Boek een consult.

Een andere discipline die ik bezig is tijdlijn healing. Dit behelst 3 onderdelen: levensblauwdruk, je eigen tijdlijn en je familietijdlijnen. Zeer interessant om uit te laten zoeken. Wil je meer informatie: neem contact op.

Denken en voelen in balans

Foto's

Haptonomie Natuurlijk in het kort

Hulp bij

Beroepsklachten van diverse aard
Burn-out
Onbegrepen pijnklachten
Paniekaanvallen
Psychosomatische klachten
Rsi
Stotteren
Stress
Whiplash

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Complementair haptotherapeut

Team

Onze locatie

Logo Haptonomie Natuurlijk

Haptonomie Natuurlijk

Haptonomie Natuurlijk


Beneluxlaan 59 2871 HE Schoonhoven
06 83915885 Klik om te bellen