Haptobron, praktijk voor haptotherapie in Delft


Phoenixstraat 66 2611 AM Delft
015 364 7752 Klik om te bellen

Over Haptobron, praktijk voor haptotherapie in Delft

Haptobron, praktijk voor haptotherapie in Delft

Veel mensen hebben geleerd om te leven naar de normen die ze geleerd hebben: 'wat wordt er van je verwacht en waar moet je aan voldoen?' Als je dit herkent ervaar je verplichtingen en veel moeten van jezelf en je omgeving. Dit is vaak heel vermoeiend en kan leiden tot diverse (lichamelijke) klachten.

Met haptotherapie leer je om weer in contact te komen met je gevoel. Je gaat voelen wat belangrijk is voor jou, wat jouw behoeften zijn en waar je grenzen liggen. Het gaat erom dichter bij de essentie te komen van wie jij werkelijk bent en wat je wilt. Het is een ontdekkingstocht naar binnen.

Haptotherapie is een ervaringsgerichte therapie: je leert door een ervaring in het moment die je daarna in je dagelijks leven mee kunt nemen. Om jezelf en je grenzen te voelen werk ik met aanraking (op de rug). Daarnaast maak ik gebruik van oefeningen waarin je ervaart hoe je posities inneemt in relaties. Ben je bijvoorbeeld wat terughoudend en zet je de ander steeds op de eerste plaats dan wordt dit voelbaar. Je kunt dan nieuwe ervaringen opdoen met volledig bij jezelf zijn en van daaruit contact maken met de ander.

Foto's

Haptobron, praktijk voor haptotherapie in Delft in het kort

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Haptobron, praktijk voor haptotherapie in Delft


Phoenixstraat 66 2611 AM Delft
015 364 7752 Klik om te bellen