ECHT haptonomie & coaching


Dorpsstraat 23 2941 JK Doorn
06 55742808 Klik om te bellen

Over ECHT haptonomie & coaching

ECHT contact voor rust & ruimte

Door haptotherapie leer je weer contact maken met je gevoel, daarbij is het lichaam je kompas. Dit zorgt voor rust & ruimte in zowel je lijf als je hoofd. Dat is waar het voor mij in de kern om draait. Ik ben Jan Chris Kuipers, geregistreerd haptotherapeut en de naam van mijn praktijk is ECHT haptonomie & coaching en is gevestigd in Gouda, Den Haag en Doorn ( echthaptonomie.nl/2023/03/28/echt-haptonomie-ook-in-doorn/ ).

ECHT iets voor mannen

Haptotherapie is geschikt voor iedereen die bewust wil voelen, maar zeker ook voor mannen. Het is voor mannen een heel concrete en makkelijke manier om contact te maken met hun gevoelsleven. Een mooie stap naar man zijn, maar óók gevoelig en kwetsbaar durven zijn. Dat is iets anders dan ‘soft’ of ‘zweverig, haptotherapie is juist heel concreet. Ik ondersteun mannen ook graag bij emotionele problemen rond geboorte en het starten van een gezin. Daarbij kun je denken aan een postnatale depressie of omgaan met de druk van zwanger worden (via bijvoorbeeld een IVF-traject). Ik ben ook jongerencoach en werk graag met jongeren, jongvolwassenen en starters. Met professionals, ondernemers, managers en topsporters werk ik via persoonlijke coaching aan hun persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en authenticiteit.

ECHT contact

Mijn brandstof en energie haal ik uit het ECHTe contact met cliënten. Het contact dat centraal staat in de haptotherapie. Ik ben ik oprecht, gevoelig, nieuwsgierig, betrokken en duidelijk. En ook resultaatgericht, omdat cliënten ook echt vooruitgang willen ervaren. Juist mijn achtergrond in marketing en sport helpt vaak om anders naar cliënten en hun klachten te kijken. Lees op mijn site de ervaringen van mijn cliënten.

Welkom zonder oordeel!

Je bent van harte welkom! De praktijk is ook prima bereikbaar uit bijvoorbeeld Utrecht Oost ( echthaptonomie.nl/haptonomie-utrecht/ ) of het zuiden van Amersfoort. Plan vandaag nog een afspraak op mijn website www.echthaptonomie.nl voor een GRATIS kennismakingsgesprek of bel 06-55742808

ECHT ook iets voor mannen

Werkzame personen

Man

Certificeringen

Jan Chris Kuipers, geregistreerd haptotherapeut. Basisjaar Haptonomie én 4-jarige Post HBO-opleiding Haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie, lid van beroepsvereniging NFG en RBCZ

Onze locatie

ECHT haptonomie & coaching


Dorpsstraat 23 2941 JK Doorn
06 55742808 Klik om te bellen