Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Orderparkweg 5
    7312 EN Apeldoorn
  • 0614242802
  • Website

Haptotaal, voor kinderen èn volwassenen

Haptotherapie voor volwassenen èn kinderen en haptonomische relatiebegeleiding.

Volwassenen

Wat mij zo boeit aan dit vak is dat het simpel en eenvoudig is en tegelijkertijd je zo sterk met beide benen op de grond zet. Zowel jou als client als mij als therapeut. Vaak loop je vast door van je kwaliteit je valkuil te maken. Nu is de kunst die kwaliteit te blijven waarderen en tegelijk er nog iets naast te leren. Dan kun jij kiezen hoe je ergens mee omgaat. 

Kinderen

Met kinderen werk ik samen met hun ouders. Als een kind vastloopt dan heeft het vaak iets extra's nodig. Iets wat ze niet in hun omgeving vinden. door samen met de ouders(s) te gaan ervaren wat het extra's is dat jullie kind nodig heeft is het gelijk ook duidelijk wat er voor extra's van jullie ouders gevraagd wordt. Allicht kan ik samen met het kind dat uitwerken, maar het is veel mooier als jullie ouders daar ook vaardig in worden. Het enige nadeel van kinderhaptotherapie voor mij is dat ik de kinderen relatief weinig zie. Ze pikken het meestal zo snel op dat ze met een paar keer al weer klaar zijn.

Relatiebegeleiding

Bij haptonomische relatiebegeleiding wordt vaak zichtbaaar hoe de een motorisch vaardig is, waar de ander juist meer verbaal is ingesteld. Het zoeken is naar wijze waarop jullie elkaar weer beter kunnen verstaan en waarderen zonder dat oude patronen en kwetsuren teveel voorgrond worden. De uitdaging is vervolgens om die wel vruchtbare communicatie ook in het dagelijks leven van jullie relatie in te passen. 

Haptotherapie en relatiebegeleiding geef ik in mijn eigen praktijk in Apeldoorn.

Ook in Gouda!

In Gouda geef ik samen met Christiene Bak Relatiebegeleiding. Wij kennen elkaar van de opleiding Haptonomische Relatiebegeleiding. Vanuit de overtuiging dat samenwerken nog leuker en leerzamer is dan alleen en bovendien ook meer dynamiek en kwaliteit geeft, bieden we dit aan.  


Deze haptotherapeut in het kort

In het weekend geopend:

Nee

Werkzame personen

  • Man
  • Vrouw

's avonds geopend:

Ja