Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Varsseveldstraat 77
    5036 TB Reeshof
  • 06-49 77 95 42
  • Website

Haptotherapie Panta Rhei

Sandra Curfs, GZ-Haptotherapeut, Mind-Walk Trainer en Leefstijl en VitaliteitsCoach in opleiding

Sandra Curfs is ervaren Haptothrapeut en werkt met bevlogenheid samen met mensen aan hun eigen vitaliteit en regie over hun leven. Dat kan gaan over het meer stilstaan bij zichzelf, in hun kracht komen en ook verwerken van het verleden of zoeken naar nieuwe manieren om in het leven te staan. In haar eigen zoektocht staat zij ook nooit stil. Vandaar dat zij ook Mind-Walk Trainer is om samen met mensen buiten te bewegen. En zij houdt zich enthousiast bezig met Integraal Leefstijl en VitaliteitsCoaching, waarin zij mensen holistisch begeleid en ook aandacht is voor het thema lichamelijke gezondheid, en dus voor gewicht, beweging en voeding. 

Haptotherapie

Voelt je je geregeld onrustig, moe, lusteloos, gedeprimeerd? Hebt je last van burn-out, piekeren of moeite met intimiteit of grenzen? Bij Haptotherapie Panta Rhei onderzoeken we manieren hoe jij weer lekkerder in je vel kunt komen!
Haptotherapie is een persoonsgerichte therapie waarbij je wordt aangeraakt. In de directe aanraking word je je bewust van jezelf. Dit versterkt je zelfvertrouwen. Hierdoor kun je je vrijer gaan voelen in je leven: je ervaart meer keuzemogelijkheden. Je gaat doen wat goed voor je is. Dit maakt je sterker en vitaler!

Veel zorgverzekeraars vergoeden in de aanvullende pakketten (een deel van) de sessies.

Mind-Walk bij burn-out klachten

Heb jij behoefte aan meer rust in je hoofd en conditie en kracht in je lijf? Dan is er voor jou deze gezellige 10-weekse outdoor training Mind-Walk. Hierin wordt in de natuur gezellig gewandeld. En veel meer dan dat: de wandelingen hebben allemaal een thema, waar op de meditaties, ontspanningsoefeningen, gecombineerd met oefeningen uit de yoga en tai-chi, worden afgestemd. Samen is dit programma een perfecte manier om uit je hoofd weer in je lijf te komen!

Kom en doe mee!

Leefstijl en Vitaliteits Coaching

Deze holistische manier van werken neemt alle leefgebieden mee. Naast het emotionele, relationele en gedachten-stuk, is er ook aandacht voor de lichamelijke gezondheid: gewicht, beweging en voeding. Afgestemd op jouw behoeftes en verlangens, stellen we samen doelen. Hieraan gaan we stapsgewijs werken, zodat je een duurzame verandering neerzet, die je voor de rest van je leven helpt naar een gezonder én gelukkiger leven!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden...

 In het weekend geopend:

Nee

Werkzame personen

  • Vrouw

's avonds geopend:

Ja