sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Phoenixstraat 66
    2611 AM Delft
  • 015 3647752

Haptobron

Haptobron, praktijk voor haptotherapie in Delft en Zoetermeer.

Veel mensen hebben geleerd om te leven naar de normen die ze geleerd hebben: 'wat wordt er van je verwacht en waar moet je aan voldoen?' Als je dit herkent ervaar je verplichtingen en veel moeten van jezelf en je omgeving. Dit is vaak heel vermoeiend en kan leiden tot diverse (lichamelijke) klachten.

Met haptotherapie leer je om weer in contact te komen met je gevoel. Je gaat voelen wat belangrijk is voor jou, wat jouw behoeften zijn en waar je grenzen liggen. Het gaat erom dichter bij de essentie te komen van wie jij werkelijk bent en wat je wilt. Het is een ontdekkingstocht naar binnen.

Haptotherapie is een ervaringsgerichte therapie: je leert door een ervaring in het moment die je daarna in je dagelijks leven mee kunt nemen. Om jezelf en je grenzen te voelen werk ik met aanraking (op de rug). Daarnaast maak ik gebruik van oefeningen waarin je ervaart hoe je posities inneemt in relaties. Ben je bijvoorbeeld wat terughoudend en zet je de ander steeds op de eerste plaats dan wordt dit voelbaar. Je kunt dan nieuwe ervaringen opdoen met volledig bij jezelf zijn en van daaruit contact maken met de ander. Haptobron in het kort

In het weekend geopend:

Ja

Werkzame personen

  • Vrouw

's avonds geopend:

Ja