sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Sint Willibrordusstraat 11
    1074 XH Amsterdam
  • 06-42249926
  • Website

Haptotherapie-esther

Haptotherapie is een professionele begeleidingsvorm met als doel jou als cliënt weer lekker in je lijf te laten zitten. De werkwijze bestaat uit gesprekken, ervaringsoefeningen en aanraking. Binnen de haptotherapie gaan we uit van de gedachte dat je gevoelens in je lichaam zitten. En dat je lichaam een geheugen heeft voor negatieve en positieve gevoelens. Wanneer je met je verstand ergens over heen bent gestapt, kan het best zijn dat in je lichaam nog een herinnering is opgeslagen. Dat kan zich uiten in spanningen in je lijf, bepaalde gewoontes die je niet prettig vindt, of moeizame relaties met andere mensen.

 

In de haptotherapie gaan we kijken hoe je weer balans kunt krijgen tussen je lichaam, je geest en je gevoel waardoor je weer beter in je vel gaat zitten. Door aanraking kun je weer in contact komen met je gevoel en dat leidt er toe dat je weer beter kunt omgaan met jezelf, je omgeving en situaties.

 

 

Vanuit mijn opleidingen psychologie en haptotherapie maar zeker ook in combinatie met mijn persoonlijke ervaringen draag ik graag bij aan jouw beweging om weer terug te keren naar je eigen unieke en vitale ik.


Foto's van Haptotherapie-estherHaptotherapie-esther in het kort

In het weekend geopend:

Nee

Werkzame personen

  • Vrouw

's avonds geopend:

Ja