Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Westblaak 92
    3012 KM Rotterdam
  • 0614536400
  • Website

Puur Jij Haptotherapie en Coaching

Met Puur Jij bied ik programma’s gericht op het vinden van balans tussen denken en voelen, innerlijke rust en balans, en op het leren jezelf te accepteren met al je mooie en minder mooie gedachten, gevoelens, emoties en eigenschappen, zodat je écht jezelf kan zijn en het leven kan leiden dat bij je past.

Dit doe ik door vanuit mijn praktijk in Rotterdam centrum unieke programma’s aan te bieden die bestaan uit een combinatie van haptotherapie / haptonomie en coaching. Doordat ik met complete programma’s werk, weet je van tevoren waar je aan begint en wat je kan verwachten. De verschillende onderdelen van dit programma en de extra’s die je er bij krijgt, zorgen dat een optimaal resultaat mogelijk wordt gemaakt.

Naast deze programma’s van individuele begeleiding, waaronder ook haptonomische zwangerschapsbegeleiding, geef ik yogales, bied ik regelmatig gratis informatie en “tools” aan via mijn website en facebook pagina (zoals nu de gratis printbare Puur Jij dagelijkse checklist), geef ik gratis webinars en deel ik mijn kennis en ervaringen met je via blogs en video’s. Momenteel ben ik bezig een online cursus te ontwikkelen.In het weekend geopend:

Nee

Werkzame personen

  • Vrouw

's avonds geopend:

Nee