sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Zaanenstraat 18
    2022 CP Haarlem
  • 06-46060292
  • Website

Speelruimte Haptonomie

Liefde, lef & luchtigheid in je leven

Ik help mensen (alleen of als stel) die meer liefde, lef en luchtigheid in hun leven willen ervaren. Als deze waarden niet goed 'gevoed' worden, ontstaan er problemen zoals onzekerheid, eenzaamheid en onrust. Op de lange termijn komen mensen terecht in relatie- en intimiteitsproblemen, depressie of burnout. Vaak gaat dit gepaard met psychosomatische klachten. Deze klachten zijn signalen die je iets zinvols te vertellen hebben. Op een luchtige en liefdevolle manier gaan ernaar luisteren en je problemen omzetten in kansen. 

Persoonlijke ontwikkeling zit in je!

Streven naar persoonlijke groei en ontwikkeling in de mens is ingebakken. Dat is waar ik als haptotherapeut vanuit ga. Hoe snel je groeit komt hangt van veel zaken af zoals opvoeding, (emotionele) intelligentie, persoonlijkheid. Ook is het cruciaal dat je de juiste mensen ontmoet om je te helpen. Je groeit als je op de goede manier en op het juiste moment hiertoe wordt uitgenodigd. 

Vergroot je mogelijkheden 

Je kunt bij mij terecht om je leven opnieuw in balans te brengen en positief in het leven te staan. Haptotherapie gaat over het vergroten van je mogelijkheden. Door goede gesprekken, aanraking en interactieve oefeningen leer je bij mij niet iets af, maar iets bij. Dat creëert zelfvertrouwen en draagkracht. 

Kom kennismaken en ervaar wat ik als haptotherapeut voor je kan betekenen. 

Bel me op 06 - 46 06 02 92.

Liefs,
Eline BlomSpeelruimte Haptonomie in het kort

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Nee